Een efficiënt luchtleidingsysteem voor een optimaal productieproces

Als u over langere termijn de total cost of ownership (CTO) bekijkt dan is AIRnet de beste investeringskeuze die u kunt maken. Dit leidingsysteem is ontworpen met het oog op duurzaamheid en efficiëntie ten behoeve van een optimaal productieproces. Op basis van de hoogwaardige kwaliteit van AIRnet aluminium geeft Atlas Copco 10 jaar garantie geeft op de aluminium leidingen en aansluitingen. AIRnet is een veilig, siliconenvrij buizensysteem, gecertificeerd volgens ISO 8573-1 klasse 0.

Het luchtleidingsysteem van Atlas Copco: snel, eenvoudig en betrouwbaar

De buizen van het AIRnet-leidingsysteem hebben naadloze verbindingen en een hoog waardige afdichting, waardoor lekkages worden voorkomen en de weerstand in de buizen zo laag mogelijk is. Daardoor is ook de drukval in het leidingsysteem laag, wat per saldo gunstig is voor het energiegebruik van de persluchtinstallatie. AIRnet is een hoogwaardig en gemakkelijk te monteren buizensysteem dat aan elke productielocatie kan worden aangepast. Het materiaal en ontwerp, de installatie- en onderhoudskosten en veiligheid van het AIRnet luchtleidingsysteem dragen bij aan een efficiënt persluchtgebruik en verlagen zo de bedrijfskosten.


Uitbreiding en aanpassing van een bestaand luchtnetwerk 

Met AIRnet heeft u de flexibiliteit uw bestaande leidingnetwerk uit te breiden als uw processen dit vragen. De modulaire technologie maakt het mogelijk uw persluchtleidingsysteem aan te passen of uit te breiden zonder dat het van invloed is op uw productie.


Deze totaaloplossing voor uw leidingwerk wordt door MidiTrade geleverd en eventueel geïnstalleerd!

Prijs aanvraag KLIK HIER


          


*Geen van de afbeeldingen op deze site mogen zonder voorafgaande toestemming van MidiTrade verveelvoudigd worden