Perslucht systeem van sendzimir verzinkt staal met persfittingen.

De voordelen: 


- Door leidingen te verbinden met fittingen en deze samen te persen in plaats van ze te lassen of te solderen, bespaart u enorm veel tijd. Met de koudeperstechnologie verloopt de montage, afhankelijk van de diameters, tot 80% sneller. 
- De Viega koudeperstechniek is veiliger, sneller en efficienter dan conventionele verwerkingsmethoden. 
- Nabewerkingen en correcties zijn bij de koudperstechniek niet nodig. 
- De Viega perstechniek is gebaseerd op dubbele persing. Bij iedere persprocedure wordt voor en achter het afdichtingselement geperst en zo een duurzaam torsieveilige en trekvaste verbinding garandeert. 
- Niets is kostbaarder dan stilstand van de productie. De Viega koudeperstechniek voorkomt deze verliezen aan efficiente en productiviteit dankzij bijzonder snelle en schone montageprocessen. Het resultaat is een veilige verbinding met gegarandeerde dichtheid die in een keer volledig kan worden belast. 

Een eenvoudige manier om bestaande systemen uit te breiden: 

Vooral bij de uitbreiding en het onderhoud van leidingsystemen in de productie telt elke minuut. Hier komt de Viega koudeperstechniek over de hele linie goed van pas. Stilstandkosten worden verlaagd doordat niet met open vuur hoeft te worden gewerkt en de werkomgeving dus niet tegen dit gevaar hoeft te worden beschermd. Niet alleen vervalt zo de tijdrovende voorbereiding en opvolging van de installatie (brandwacht), maar de koudeperstechniek maakt het zelfs mogelijk om tijdens de lopende productie werkzaamheden uit te voeren, omdat er geen gevaar bestaat dat er vuur of vuil in de installatie terechtkomt. 

Deze totaaloplossing voor uw leidingwerk wordt door MidiTrade geleverd en eventueel geïnstalleerd!


       

*Geen van de afbeeldingen op deze site mogen zonder voorafgaande toestemming van MidiTrade verveelvoudigd worden